23 щастливи години радио MIXX!

    На 7 юли радио ”МIXX” става на 23 години. В празничния поток ефирът на радиото е целогодишно, а тази година дрескодът е „Презареждане за купон”. Партито е на 92,9 FM, а констатациите са, че ефирът става все по-красив с годините, все по-забавен, а музиката винаги е хитова. Екипът на радиото потърси символична връзка с числото 23 и откри интересни факти:
    23 е шестото щастливо число според Уикипедия, а според екипа на радио MIXX всичките 8400 дни в тези 23 години са имали своите щастливи моменти.
Геномът на човека се съхранява в 23 хромозомни двойки, а радио MIXX здраво се вплита вече 23 години в ежедневието на своите слушатели.
23° е приблизителният наклон на оста на Земята, а любимото радио на Южното Черноморие винаги е по наклона на доброто настроение, проверените новини и най-новата музика.
     Безапелационно - само щастливи съвпадения.
Така е, защото и нумерологията ни е супер - първият ефир на медията е на 07.07.1997 година.
    Ефирът на радио MIXX влезе официално в празничен режим 23 от 23 юни, за да бъде в кулминация цялото лято. Празничната торта ще продължава да зарежда и след 7 юли с парчета летен лайфстайл – най-интересните и вълнуващи преживявания по Черноморието, коктейл от най-хитовата музика, и с много забавни игри с подаръци. Ваканционното радио на Южното Черноморие е навсякъде – на плажни партита, на улиците със забавни промоции, онлайн на www.radiomixx.net, в ефир на 92.9 FM и винаги с Хитовете!