От 20 юни радио MIXX стартира събитията по случай 25 години ефир!

    Хитовото и любимо бургаско радиопродължава традицията да подарява емоции на слушатели си, защото вярва, че щастието е споделеност. „Благодарни сме, че наградите, с които ще отпразнуваме четвърт век заедно, са големи и желани! Благодарни сме, че получихме възможността да смe партньор на първия мащабен български фестивал за July Morning – Stereo Festival и заедно да посрещнем изгрева на по-доброто бъдеще!“
    Радио MIXX ще подари 25 тридневни паса на свои фенове за забележителното събитие! Заедно ще дадем старт на лятото, с това, което най-много обичаме и ни свързва - хубавата музика.
    До 24.06. всеки, който играе на страниците в социалните мрежи на радиото може да спечели подарък - тридневен билет за Stereo Festival! Фестивалът има всички шансове да се превърне в новото култово преживяване в Бургас. Stereo Festival събира на една сцена най-добрите български и световни изпълнители - Горан Брегович и Оркестъра за сватби и погребения, ragga гурото GENERAL LEVY, Кирил Джайковски, DJ DEEKLINE и Ed Solo, Ъпсурт, Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени, Керана и космонавтите, Б.Т.Р, Контрол и So Called Crew. Във фестивала ще вземат участие и водещи диджеи у нас - Mascota, Emil Prize, Ivan Shopov Cooh & Trigaida, някои от най-харесваните български солови изпълнители - 100 Кила, Спенс и Миленита.
    Изгрев, слънце, фестивал, награди, радио MIXX - това е идеалната парти формула, която избра 92,9 FM.  25 години РД празнуваме живота с най-добрата музика и темите които са важни за вас! Благодарни сме за шанса, който ни давате! Подаръците в ефира на любимото Ви радио ще продължат да валят до 07.07.2022, когато MIXX официално навършва 25 години.