Горещи емоции на острова и в „Ченгене скеле“ през август

      Лятото продължава, а с него и културната програма на остров Света Анастасия и културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“! Двете локации ще са домакини на събития, които ще задоволят и най-претенциозната публика. Част от приключението на всички гости ще бъде морското пътешествие с модерните катамарани на Община Бургас – „Анастасия“ и „Бургус“.
     Август ще бъде горещ, а с него и емоциите на острова – на сцената сред вълните ще гостуват „Диана експрес“, дует „Авеню“, „Керана и космонавтите“ и група „Конкурент“.
     Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“ разнообразява палитрата от събития, като кани всички на „ГОТВИМ с шеф Валентина Вълкова и ПЕЕМ с Тони Димитрова!“ – в рамките на една вечер ще можете да се запознаете с тънкостите на морската кухня, гарнирана с щипка вдъхновение и ексцентричност. А също така и да се насладите на любимата на поколения бургазлии Тони Димитрова. На 27 август на сцената на КТК „Ченгене скеле“ ще се качи уникалната Здрава Каменова, която гарантира доброто настроение на всички с любопитните истории на своите приятелки в stand-up-а „Една жена каза“. През септември гост на нашия град отново ще бъде Белослава, като този път джазът и соулът ще се леят край бреговете на Ченгене скеле.

Програма:

05.08 – Концерт на група „Диана експрес“ на Острова!

06.08 – Дует Авеню с първи концерт на Острова!

19.08 – Керана и Космонавтите с концерт на Острова!

20.08 – Концерт на Група „Конкурент“ на Острова!

20.08 – ГОТВИМ! с шеф Валентина Вълкова и ПЕЕМ с Тони Димитрова

27.08 – Една жена каза – Stand Up в комплекс Ченгене скеле!

09.09 – Концерт на Белослава в комплекс Ченгене скеле !

Билети се продават в:

– Туристически информационен център „Часовника“. За информация: 056 / 82 57 72

– Туристически информационен център „Магазия 1“. За информация: 0882 004 124

– Grabo.bg