Включете се в сватбеното изложение на Бургас Grand Wedding Expo

      Едно специално събитие за най-важния ден в живота организира Гранд Хотел и СПА Приморец - Grand Wedding Expo 2022 в периода 17 до 19 Ноември 2022 г. 
      Заповядайте да разгледате идеи за сватбени декорации, както и да се консултирате със сватбени агенции с дългогодишен опит в осъществяването на приказни тържества. Част от специализирания форум ще бъдат различни специалисти и услуги, свързани със специалното тържество. Флористи, сватбени агенции, фотографи, сладкари, дизайнери на булчински рокли, ювелири, коафьори и гримьори, шеф-готвачи от Бургас, региона и цялата страната.
     Сватбеното изложение ще включва и различни тематични подсъбития, на които професионалисти от сватбения и събитиен бранш ще споделят своя опит.
Добре дошли са всички бъдещи семейства, техните близки и приятели, както и всички, на които предстои специален празник - бал, годишнина или друг. Ще има идеи и за сладък бар и торта, бижута и фотограф, цветя и декорации, а булките ще могат да направят своя избор не само на сватбена агенция, на която да доверят своя празник, и са поканени и да открият своята мечтана булчинска рокля на специално ревю в петък от 18:30 , което ще бъде част от събитията на Grand Wedding Expo.