Подарете от сърце най-мечтания подарък за Коледа на дете или възрастен в неравностойно положение!

    Кога, ако не на Рождество Христово, можете да отворите сърцето си и да зарадвате някого с жест на внимание и желан подарък. Това е и целта на превърналата се в добра традиция предпразнична кампания на Община Бургас – „Подари от сърце“.
    Всеки от вас може да зарадва за Коледа дете или възрастен човек от Бургас в неравностойно положение, като сам избере на кого да купи най-желания и мечтан от него подарък и да му напише кратко послание или пожелание. Пълният списък с желаните подаръци вече е достъпен на официалната страница на Община Бургас и можете да намерите на: https://www.burgas.bg/bg/kampaniya-podari-ot-sartse/
   В кампанията са включени общо 26 социални и дневни центрове в града, в които са настанени или се посещават от деца, младежи и възрастни хора. За тези от тях, на които вече са осигурени подаръци от благодетели, срещу името им ще има отбелязано сърчице, като списъкът ще се актуализира в реално време. За да се избегне дублиране на подаръци, желаещите да се включат могат предварително да отбележат на кого искат да купят подарък, като се свържат с управителите на социалните и дневни центрове на посочените в списъка контакти.
   Опакованите и поименно надписани подаръци могат да се оставят в съответния социален център или в Социалната приемна, която се намира в подлеза на Операта /срещу арката на св. Николай Чудотворец/. Крайният срок за участие в тазгодишната кампания „Подари от сърце“ е до 17.00 часа на 9 декември /петък/.