Диализно болен бургазлия със спешна нужда от операция!

    Бургазлията Ибрям Тахир има спешна нужда от животоспасяваща операция. Ибрям от години страда от последна, крайна фаза на бъбречна недостатъчност. Поради множество хеморагични кисти в корема, които биха могли да се спукат във всеки един момент и да причинят кръвоизливи и смърт, състоянието на Ибрям е спешно и живото застрашаващо. След многократни консултации с различни специалисти, единствен проф. Калоян Давидов от София се ангажира със случая и е готов да поеме риска да извърши тази изключително сложна, сериозна и голяма по обем операция. През 2021 г. след дарителска акция Ибрям отново премина през животоспасяваща операция. По време на нея беше отстранен единият му бъбрек. Ибрям е женен, има една дъщеря ученичка. Въпреки 100% ТЕЛК и изключително усложненото си здравословно състояние, той се е опитвал през годините да работи на различни места, но здравословното му състояние прави това практически невъзможно. Единствено съпругата му работи, за да може най-вече дъщеря им да продължава да учи.
   Заради тежкото финансово състояние на семейството, сумата от над 5 хиляди лева е непосилна за тях. Именно в тази връзка Ибрям и неговите близки се свързаха с Асоциацията за подкрепа на диализно болни пациенти, за да им съдействаме и чрез дарителска кампания да бъдат събрани средствата необходими за операцията. Всеки бургазлия с голямо сърце, може да се включи, за да спасим Ибрям като преведе средства по сметката на Асоциацията: Асоциация за подкрепа на диализно болни пациенти Уникредит Булбанк IBAN: BG45UNCR70001524773591 BIC: UNCRBGSF Основание за превод: Дарение за "Да спасим Ибрям" Асоциацията за подкрепа на диализно болни пациенти ви призовава да помогнем на един бургаски баща и съпруг да остане жив и здрав при семейството си, защото човешкият живот не може да има цена.

    Асоциация за подкрепа на диализно болни пациенти Уникредит Булбанк IBAN: BG45UNCR70001524773591 BIC: UNCRBGSF Основание за превод: Дарение за "Да спасим Ибрям" Асоциацията за подкрепа на диализно болни пациенти ви призовава да помогнем на един бургаски баща и съпруг да остане жив и здрав при семейството си, защото човешкият живот не може да има цена.

Файлове: 
Прикачен файлРазмер
Image icon da-spasim-ibrqm.png972.96 KB