Павел и Венци Венц празнуват 10 години на сценас концерт

     31 март най-емблематичното хип-хоп дуо у нас Павел и Венци Венц ще се качат на сцената на Sofia Live Club, за да отпразнуват своята 10-годишнина! След близо двегодишна пауза, в която публиката предположи, че дуетът се е разделил, момчетата правят рязък завой в творчеството си и създават съвсем различна и еволюирала музика от тази, която почитателите им познават. Двете нови парчета, с които Павел и Венци Венц категорично заявиха, че още творят заедно, излязоха в началото на 2023, събудиха позаспалите фенове и се качиха в музикалните класации часове след пускането им в публичното пространство.
      За концерта, с който дуото ще отпразнува 10 години на сцена, Павел и Венци Венц са поканили изцяло дамска банда - Рая Христова (клавири), Ева Вергилова (китара) и Сара Чакърова (барабани). Заедно с тях Павел и Венци подготвят аранжименти на някои от най-разпознаваемите им песни, както и на най-новите, които ще изпълнят на живо в
Sofia Live Club на 31 март.
      С музиката на Павел и Венци Венц израсна цяло едно поколение. Музикалните братя имат повече от 20 хит сингъла и над 95 милиона гледания. Техният дебютен албум "SeTaaBrat" е №1 на ITunes за най-продаван албум в страната. Автори са на хитове на DARA, Криско, Сантра, Михаела Маринова и други. Печелили са много награди, сред които 3 пъти „БГ дует на годината“ на Годишните музикални награди, „Група на годината“ на 359 Hip-Hop Awards през 2016. Били са хедлайнери на най-мащабните турнета и събития в България и водещи на един от най-гледаните музикални формати -  „Гласът на България“.