Звезди пеят в НДК в подкрепа на Петлите

На  05 юни 2014 г. в зала 1 на НДК в София от 19 часа  децата от танцова формация «Петлите» ще изнесат мюзикъла  "Пеем и танцуваме, за да не плачем", по сценарий  и режисура на Симеон Димитров, продуцент Георги Димитров, хореография- Петя Стойкова.
Спектакълът, под патронажа на министъра на културата доктор Петър  Стоянович и министъра на социалните грижи Хасан Адемов,  е изправял на крак зрителите на почти всички български градове.
Уникалният бургаски проект събира на една сцена деца- сираци от социалните домове и техни връстници от семейства.

Да дадат рамо на талантливите певци и танцьори от „Петлите” на сцената на НДК ще пеят напълно благотворително Поли Генова, Любо Киров, „Мери бойс бенд”, Рафи, Део, Лео, Играта и Соня Иванова.

НЕШКА РОБЕВА и "Нешанъл Арт" за трета поредна година подкрепят Проект на ТФ "Петлите". След огромната морална подкрепа към първия мащабен проект "Родени без любов" , "Петлите" отново получават благороден жест от известната ни треньорка и хореограф.

Ръководителят на „Петлите” Георги Димитров е вдъхновител и идеолог на формацията. Сам той възпитаник на дома за сираци „Александър Георгиев- Коджакафалията „- Бургас, той поставя за своя житейска цел социализацията на децата без родители чрез средствата на изкуството и танца.
Апостолският патос и безкористност са му спечелили подкрепата на кмета на Бургас, кметове от цялата страна, нажурналистическата гилдия от региона, на десетки фирми и бизнесмени от страната, а областният управител на Бургас Павел Маринов му връчи своята голяма годишна награда миналата година.