Подарете й сокоизисквачка?

  Според експертите в любовта т. н. забранени  подаръци  по случай празника на влюбените може да се окажат не толкова нежелани. Всеки е чувал, че подаряването на нов миксер или тиган  - най-общо някава битова техника  не само със сигурност ще сложи край на връзката ви, но може да се окаже и опасно за здравето ви.   Всъщност  ново   проучване сред 1372 необвързани жени показа, че близо една четвърт - 24%, най-много искат да получат сокоизстисквачка.
Вторият най-желан подарък също не е романтичен - една пета от жените искат кафе машина.
  За проучването е съставен списък от най-желаните подаръци на стойност под 250 долара, които жените искат да получат. Учудващо голям брой жени искат технологични джаджи. 17% много биха се зарадвали на таблет за Свети Валентин.
  Това може да не са типичните символи на любовта, но според експерта Ейми ван Дорен това са подаръците, които отговарят на женските интереси и ще получат най-голямо одобрение, пише БГНЕС.
"Нищо не казва по-добре "Обичам те" от подарък, който казва "Чувам какво казваш". Затова, ако вашата половинка е маниак на тема здравословен начин на живот, шоколадът определено не е най-подходящия подарък", смята Ейми ван Дорен.