Трагична история в новата песен на Jason Derulo

    Jason Derulo направи премиера на официалното видео към последния си сингъл "Stupid Love". Режисираният от Gil Green 4-минутен клип се фокусира върху трагичната любовна история на 24-годишния певец и неговата екранна съпруга.
    Видеото показва някои интимни и романтични моменти, които Derulo споделя със своето момиче. Двойката изглежда щастлива, докато се смеят и закачат един с друг, когато боядисват новата си къща. Виждаме и как той прави щури неща от любов, като например да купи два джипа за него и неговата половинка.
“Глупавата любов” впоследствие въвлича Derulo в голяма опасност. По-късно се разбира, че звездата, която през цялото време на клипа танцува и пее сам в празната къща, облечен изцяло в бяло всъщност е призрак. Той умира след като защитава съпругата си по време на обир в къщата им.
Продуцирана от RedOne, “Stupid Love” е среднотемпова балада, която разказва историята на мъж, който би направил всичко за момичето си. Песента е част от третия студиен албум на Derulo “Tattoos”, издаден през миналия септември.