Влизаме в годината на Земния глиган!

   На 5 февруари настъпи Китайската нова година, която ще премине под знака на Земния глиган, който ще властва до 24 януари 2020 година. Глиганът завършва 12-годишния цикъл и неговата задача подтиква към обобщение, разрешаване на конфликти и установяване на отношения, които достойно могат да завършат дългата житейска поредица.
   Основната черта на родените в годината на Глигана е чистосърдечността. Представителите на този знак са толерантни, честни, отзивчиви и силни по дух хора. Това са хора, на които може да се доверите. Самите те са наивни, което също ги прави много доверчиви. Искрени и почтени, родените под този знак никога няма да ви предадат. Добри компаньони и забавни партньори, с тях никога не е скучно.
    Очаква се 2019-та да е година, изпълнена с щастие за повечето зодиакални знаци. Хората ще намират много време и поводи да се веселят и изобщо да се разтоварват. Гoдинaтa нa Земния глиган e пoд знaĸa нa ĸъcмeтa!
    Cтpaxoтeн пepиoд зa пeчeлeнe нa пapи и зa инвecтиpaнe! 2019-a щe бъдe изпълнeн c paдocтни мигoвe, пpиятeлcтвo и любoв ĸъм вcичĸи зoдиaĸaлни знaци, зaщoтo Глиганът пpивличa ycпexитe във вcичĸи cфepи нa живoтa. Това обаче не означава, че можете да мързелувате. Точно обратното: старайте се и трудът ви ще бъде възнаграден. Освен определено животно, всяка година според Китайския хороскоп е покровителствена от определен елемент в Ин или Ян форма. 2019-та ще премине под елемента Земя в неговата Ин форма.