Street food & Music festival започва!

  Десетки артисти и кухни на колела пътуват към Бургас за Street Food & Music Festival, който ще се проведе на Пристанището на 5 и 6 август 2020!  Програмата е повече от страхотна – музика на живо, кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници, вкусна храна и подбрани напитки! Входът, както винаги е свободен! А другата голяма изненада за бургазлии и гостите на града е, че по време на фестивала ще бъдат заснети някои от сцените на новия филм на режисьора Виктор Божинов, музикална комедия, посветена на култовата група от 80-те - „Жигули“. „Жигули“ е известна рок група, която се разпада точно, когато е на върха на славата си. С времето бандата и членовете й потъват в забвение. До един момент, в който неочаквано телефонно обаждани ги принуждава да забравят различията и да се съберат отново, почти насила! В ролите ще се превъплътят актьорите Михаил Билалов, Димитър Рачков, Филип Аврамов, Герасим Георгиев – Геро, Лилия Маравиля, Ирини Жамбонас, Август Попов, Параскева Джукелова, Илияна Лазарова и младата Климентина Фърцова.
   А най-интересното е, че на 6 август 2020 от 18:45 на героите от филма ще се качат на сцената на Street Food & Music Festival, за да заснемат една от ключовите сцени на филма. Всеки от вас, който би искал да стане част от този незабравим пърформанс е добре дошъл!
    Очакват ви много кулинарни демонстрации, Stand Up и Sit Down комедия, концерти, лятно кино и най-интересните Street food предложения, които ще приютим във фестивалната зона. Входът е абсолютно свободен за Street Food & Music Festival, а на 7, 8 и 9 август 2020 Street Food & Music Festival става част от грандиозния музикален фестивал SPICE Music Festival и достъпът до Street Food зоната ще е възможен само за притежатели на билет за SPICE Music Festival! За повече информация – насреща сме!