"Есенен панаир на майстора" в Бургас.

     От 4-ти до 6-ти септември в Експозиционен център "Флора-Бургас" ще се проведе първият "Есенен панаир на майстора". Изложението ще бъде насочено към домашните майстори, строители, инвеститори, архитекти, дизайнери и цели да осигури пряк контакт на всички заинтересовани с доказани в сферата си професионалисти.Всеки посетител ще научи как да намали разходите си за отопление, да предпази дома си от мухъл и да го санира ефективно.
     Участници са водещи производители на продукти за енергоефективно, екологично и качествено строителство с богата фирмена история и опит.
     Програмата на Панаира включва още работилници и състезания в демонстрационна зона "Мастер клас", където ще бъдат показвани качеството и техники на приложение, презентации на нови продукти и дискусии във форум "Качество, ефективност, естетика", игри за деца и възрастни, детска зумба, клоунада и много изненади, и подаръци.
Официалното откриване на Панаира е днес, а на 6-ти септември от 11 часа ще се проведе концерт, който ще закрие събитието.