Идва третият сингъл на One Direction

Мега звездите на поп музиката, One Direction се завръщат с третия си сингъл от едноименния им трети албум, с който превзеха световните класации – „Midnight Memories“.

    ‘Midnight Memories’ е динамична песен, която завладява с огромния темперамент и енергия, която носи. Песента е написана от Луис и Лиъм от бандата в партньорство с авторите на актуалния им хит сингъл ‘Story of My Life’ – Джейми Скот и Джон Раян. ‘Midnight Memories’ разкрива развитието на групата, нейното израстване и възможността да е част от творческия процес. Текстът на парчето е посветен на шумните нощни партита, а музиката е перфектната поп мелодия, която момчетата ще имат удоволствието да представят пред стотици хиляди фенове това лято по време на предстоящото световно турне на групата.

   И, докато актуалният им сингъл ‘Story Of My Life’ е на върха на класациите в момента, новото парче идва, за да разкрие жанровото разнообразие на групата, която успява да запази индентичността и звученето на One Direction. Видео премиерата на сингъла ‘Midnight Memories’ ще се състои в официалния канал на групата във VEVO на 31/01 от 18:00 часа българско време.

   Третият студиен албум на One Direction - ‘Midnight Memories’ – който излезе през ноември 2013г., още веднъж затвърди статуса групата като най-успешната поп банда в момента. Проектът стана най-продаваният албум на предварителни поръчки (продажби преди официалната премиера) в цялата история на iTunes и превърна One Direction в първата група в света с три последователни албума, дебютирали на #1 място в чарта на Билборд. ‘Midnight Memories’ оглави класациите за продажби в още 30 държави по света.

 ‘Midnight Memories’ е и най-продаваният албум във Великобритания за 2013-та година с рекордни за последните три години продажби в рамките на премиерната си седмица. Групата е номинирана за британските музикални награди (2014 Brit Awards) в категориите „Най-добра британска група“ и „Най-добър британски сингъл“.

   През 2014 година, One Direction ще реализират най-мащабното си турне до момента, като концертите ще се провеждат само на стадиони – обиколката стартира във Великобритания, минава през редица европейски страни и стига до Южна Америка, САЩ и Канада.