Новини

Отборът на БКА – ИКО България предстои да вземе участие в Международното Отворено Първенство за мъже, жени, юноши и девойки „All American Open”, което ще се проведе в Ню Йорк, Америка на 24-ти юни 2017г.. Днес, Шихан Костов, придружен от Сенсей Гергана Апостолова-Костова и тримата ним възпитаници заминават от летище София.

   5 златни,10 сребърни и 8 бронзови отличия завоюва отборът на двукратната световна шампионка на ката Сенсей Гергана Апостолова-Костова взе участие на Държавното лично Първенство по Киокушин карате за деца от 5 до 13 г.във Варна. Това съобщават от Община Бургас.
    Със златни медали си тръгнаха от състезанието Любомир Янев,Сияна Атанасова, Ивайло Ромилов, Каролина Наваро и Стратимир Стратиев.

    Трескава подготовка за лятото тече в Пампорово - Мечи чал На 22-25 юни с голям летен фестивал ще бъде даден старта на сезона Преди повече от месец започна подготовката за откриването на летния туристически сезон в Пампорово - Мечи Чал. Голямата новина тази година е, че освен в Пампорово, това лято ще работи и лифта в Чепеларе, което отваря много и най-различни възможности за практикуване на летен, планински туризъм в района!

   На 9 юни отбелязваме Международния ден на приятелството, обявен от Общото събрание на ООН. Идеята на Световната организация за стимулиране на дружбата между индивидите и народите не е случайна. Приятелството е благородното и спояващо чувство, способно да хвърли траен мост между държавите и различните култури, за изграждането на един мирен и по-добър свят.

    Чудотворната икона на „Света Богородица – Достойно ест“ пристигна в Поморие по повод 14-то издание на международния фестивал за православна музика, носещ нейното име. С разрешението на Светия Синод и благословията на Негово Светейшество Български патриарх Неофит, светинята напусна пределите на софийския храм-паметник „Свети Александър Невски”, за да пропътува пътя до морския град. За четвърти път стотици миряни ще имат възможността да се докоснат до лика на Божията майка.

    130 деца излизат на сцената на Летния театър на 14 юни от 19:00 часа в Бургас, за да участват в най-новото представление на Танцова формация "Петлите". В спектакъла "Една отворена врата" ще пеят ГЕРИ – НИКОЛ, BS ROYALS, FORSITE CREW, Вокална формация на детски хор " Милка Стоева ",Танцова школа "Ди Енд Джи",Танцова школа "Дюн", Народен хор Трепетлика, Лидия Стаматова, Иван Притъргов.
    Гери Никол ще направи 40 минутно щоу специално за своите фенове в Бургас.

    Три хиляди фенове пяха заедно с изпълнителя песните “Инстинкт”, „Моменти”, „Чуваш ли ме”, „Ако има Рай”, „Drama Queen” и много други. Часове преди концерта всички билети бяха напълно разпродадени, а точно в 20:00 ч. почитателите на Графа побързаха да заемат своите места, за да чуят изпълненията на двамата участници от телевизионния формат „Гласът на България”.

    За рекордно кратък срок от четири месеца в Бургас бе реализиран проектът за изграждане на най-голямата очна клиника на Балканите. Модерният медицинският център “Св. Николай Чудотворец” има разгърната площ от 6100 м2. Той е проектиран от арх. Димитър Шаренков и реализиран от “БМ” ООД, част от “ТРИА ИНВЕСТ” по заявка на един от най-успешните офталмолози у нас – д-р Пламен Хубанов.

    По традиция и тази година откриването на летния сезон в култовия курорт Слънчев бряг ще се отбележи с парти под звездите. На 2 юни Вера Русо, определяна като майстор на хаус музиката ще даде официален старт на уикенд маратона на сцената на Bedroom beach. На фона на отличен звук, завладяващи ефекти и стилна атмосфера, екстравагантната изпълнителка ще се погрижи лято 2017 да остави своя първи отпечатък по пясъка.

Страници