Новини

Интервю с Д-Р В.СТОЯНОВ - МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР VITALAIZ

    Над 100 са записаните за участие на място до момента, а организаторите очакват бройката им значително да се увеличи. Фестивалът ще продължи до 24 юни и с него ще бъде даден официален старт на вело сезона в родопския ни курорт.

Много приятни изненади за туристите обещават от курорта за новия сезон Лифтовете ще започнат работа на 21-ви юни, за най-нетърпеливите колоездачи и гости на Пампорово, а само седмица по-късно в курорта ще се проведе едно от най-големите вело събития в България и региона – зрелищния „Пампорово Байк Фест 2018“! От тази година в курорта стартира мащабна програма за подпомагане развитието на летния планински туризъм, като се създават множество новости и подобрения към съществуващата инфраструктура с цел привличането на все повече туристи през лятото.

    На 14-ти юни, 2018г., точно преди да започне първата среща от Световното първенство по футбол между отборите на Русия и Саудитска Арабия, на стадион "Лужники" ще излезе една от най-големите звезди на поп музиката – Роби Уилямс!
    Шоуто на британската мегазвезда ще бъде наблюдавано от 80,000 хиляди души на стадиона и от милионите зрители пред малкия екран по целия свят.

   INK е името на поредното качествено попълнение в многолюдния музикален отбор на китарния фест Burgas Jam 2018. Това е алтърнатив рок група от Александруполис, Гърция, сформирана през 1999 година. Момчетата от INK са излизали на една сцена с Джеф Мартин (The Tea Party), The Twilight Singers, Puressense, Craig Walker. Те са участвали в големи фестивали, наред с имена като Faith No More, Fun Lovin Criminals, Clawfinger. Свирили са и на Spirit Of Burgas.

    От сряда до петък в Бургас се провеждат Дните на руската култура, провеждани под патронажа на Община Бургас и Почетно Консулство на Руската федерация в Бургас.
На 06.06.2018 г в 10:00 часа във връзка с Деня на Пушкин ще се състои тържествено поднасяне на венец и рецитал пред паметника на поета, а в 11:00 часа група ученици от Профилирана гимназия за чужди езици „Васил Левски” ще се включи в отбелязването в откриването на изложба, посветена на Владимир Висоцки в Културния дом на нефтохимика.

      На 5 и 6 юни в 10.00 часа ще можете да откриете розовия щанд на Avon срещу рака на гърдата на неговата пета спирка – град Бургас, където ще бъде разположен на ъгъла на ул. Александровска и ул. Богориди, до Часовника, срещу хотел „България“.

    Невероятният чар на Бургас, неговата впечатляваща архитектура и нова градска визия, реконструираното ларго, колоритните малки улички, интересни места, романтични локации и морски пейзажи - вече са достъпни на един клик разстояние - www.vrburgas.com.

     С празничен концерт на 31 май, четвъртък, от 18:00 часа в КЦ "Морско казино" ще бъде открита изложбата "Тайните на Черно море". Тя ще представи любопитни артефакти от морската ни история и 7 3D макети на потънали кораби, в състоянието, в което са намерени при последните проучвания на морското дъно по време на мащабния проект Black Sea Map.

Страници