Гласуване за "Завърнали се младежи"

   Инфо за кампанията може да намерите тук!

   Мария Тошкова - завършила МИО в УНСС, докторант по "Маркетинг" в ИУ Варна. Собственик на фирма за езиково обучение и езикови ваканции в чужбина, президент на Ротаракт Клуб Бургас - Пиргос.
За дейността и в сферата на езиковото обучение на подрастващи и възрастни, която обогатява и развива съгражданите ни и за благотворителната си дейност и достойни каузи в Ротаракт.
 
   Филип Стоянов - завършил "Маркетинг, Реклама и ПР " в Бирмингам, Великобритания.
Заради това, че е съосновател на първия Български уеб-сериал "Типично", с общо над 1,800 000 гледания, давайки възможност за изява на млади таланти от Бургас и популяризиране на града.Заради това, че спомага развитието, като експерт реклама и маркетинг, на фирма „Кох-И-Ноор Хемусмарк“ АД, предлагаща над 120 работни места в Бургас. Заради това, че е участник в благотворителни дейности посредством немската организация "Kinderhilfe Bulgarien".

   Галина Милкова - завършила архитектура в УАСГ и Недко Николов - завършил дизайн в НБУ, основатели на Think Forward.
Заради неспирния им стремеж да експериментират и създават социално отговорни проекти като анти-стрес стаята „Fun Room“ и иновативния курс по ЕСТ-етика.

   Евелина Чакърова - завършила успешно бакалавърска степен по журналистика в Университета Салфорд, мениджър маркетинг и реклама в „Екотой".
Защото избра Бургас пред Манчестър, тъй като тук намери подходящото място да се реализира по специалността си. Заради общественозначимите кампании, които организира във връзка с работата си.

 

Забележка: Гласуването е ограничено по IP адрес т.е. от един IP адрес ще се зачита САМО един глас. Анкетата е отворена за гласуване до 14 часà на 05.12.2014 год.