Подкастът на ПГЧЕ"В.Левски" идва в неделя!

    Започна проектът за училищен подкаст - “Аз сред всички - пътят към успеха!” в партньорство с Ученическия съвет на Профилирана гимназия за чужди езици “Васил Левски” и Фондация “Оставам Тук” в град Бургас.Слави Несторов - тринадесетият българин изкачил връх Еверест, бе първият гост на ученическия подкаст.
   Инициативата е на Ученическия съвет в гимназията и се реализира съвместно с педагогическите специалисти на ПГЧЕ "В.Левски", ученици, Училищното настоятелство и фондация "Оставам тук".
      Ученици от XI и XII класове на ПГЧЕ "Васил Левски" се събраха в клуб "Модерен театър", за да гледат наживо първия епизод, който бе записан и предстои да бъде излъчен в социалните мрежи. Подкастът ще се осъществи като поредица от ежемесечни събития на живо. След това епизодите ще се излъчват с онлайн премиера за всички, които се вълнуват - в социалните мрежи. Поканих в студиото на радио MIXX Директора на Профилирана гимназия за чужди езици "В.Левски" г-жа В.Иванова, представители на УС на ПГЧЕ В.Левски и Елена Колева от фондация от "Оставам тук". Премиерата в ютуб каналите на ПГЧЕ "В.Левски" на Ученическия съвет и фондация "Оставам тук" ще бъде в неделя 25.02.2024 в 17 часа.Чуйте преживяванията на създателите за вдъхновяващия проект в специално интервю за радио MIXX!