Светлинно шоу с тема "Твоят Глас" на сградата на Националната галерия!

   Денят на Европа ще бъде отбелязан с триизмерно видео мапинг шоу „Твоят глас“ на фасадата на Национална галерия - Двореца на пл. „Княз Александър I“ на 9 май с начало от 21.00 ч. То е част от третото издание на Фестивала на светлините LUNAR. Организатор на спектакъла „Твоят глас“ е Бюрото на Европейския парламент в партньорство с Представителството на Европейската комисия в България. Историята на светлинния спектакъл тази година ще отведе зрителите на пътешествие из сложния пейзаж на избора, където всеки прекрачен праг е стъпка в неизвестното, но и неповторима възможност. Достъпът до шоуто е свободен. Ще се редуват проекции на български и английски език, които ще продължат до полунощ.
   Ако нямате възможност да гледате спектакъла „Твоят глас“ на живо, можете да проследите излъчването му от 21.30 ч. на 9 май във Facebook страницата и YouTube канала на Европейския парламент в България.
   Във връзка с инициативата за за осветяванео на паметници в навечерието на светлата дата и европейските избори в България осветиха знаменателния Царевец!