Хотелиери от цяла България се събират в Пловдив за Hospitality Circle 2024

Въпреки сравнително добрите бизнес резултати, които различни хотели показват към средата на годината, предизвикателствата пред бранша остават много – като се започне от все по-задълбочаващата се липса на кадри, мине се през постоянно увеличаващите се оперативни разходи и се стигне до недобрата разпознаваемост на България като целогодишна туристическа дестинация

Как да се справим успешно с тези предизвикателства? Къде могат да бъдат търсени възможности? Как чрез специални събития, култура и гастрономия да стимулираме интереса към дестинацията и ръста на местната икономика? Кои технологии и иновации носят конкурентни предимства за бизнеса? Кои дигитални инструменти и маркетингови похвати работят през 2024 и кои не? – това са част от акцентите в програмата на Hospitality Circle 2024 – голямата среща за устойчив туризъм, която на 12 юни ще събере в пловдивския DoubleTree by Hilton Plovdiv Center десетки собственици и мениджъри на хотели, туроператори, представители на местната власт, културата, журналисти и официални гости, от цялата страна.

 

По време на събитието премиерно ще бъдат представени резултатите от националното допитване за бизнес климата в хотелския бранш към средата на 2024 г., което се организира за четвърта поредна година от Bulgarian Association of Hotel Executives (ВАНЕ).

 

Файлове: 
Прикачен файлРазмер
Image icon DSC_2192.jpg569.57 KB