Кейти Пери и Елтън Джон пеят за Хилъри

    Кейти Пери и Елтън Джон са дали съгласие да се включат в специалния предизборен концерт на на Хилъри Клинтън. Датата на събитието е 2 март, а мястото - „Рейдио Сити Мюзик Хол” в Ню Йорк. Въпреки, че концерта е в подкрепа на кандидата за президент на САЩ, в залата ще може да се влезе само срещу закупен билет от 125 долара. Събраните средства ще бъдат използвани за финансиране на предизборната кампания на Клинтън.
    Кейти Пери вече е демонстрирала многократно подкрепата си за Хилъри. В края на миналата година тя изпя „America the Beautiful” заедно с няколко собствени хита по време на друг предизборен концерт на Клинтън в щата Айова.
     Използването на различни песни по време на обиколките на различните кандидати за президент в САЩ доведоха до редица скандали, припомнят световните агенции. Британската певица Адел разкритикува Доналд Тръмп, защото е използвал една от песните ѝ по време на митинги. Вокалистът "Аеросмит" Стивън Тайлър също се обърна към него с молба да спре да използва песента на групата „Dream on“.
     Интересът към кандидатите за президент на САЩ обаче също не е малък. Заради симпатията си към Тръмп, татуист от Англия обяви, че ще татуира безплатно всеки, който си овековечи лика на кандидата за президент.