„Образование без граници“ през март!

   От 11-ти до 13-ти март 2016 г. в Националния дворец на културата ще се проведе новото издание на международно изложение „Образование без граници”. Събитието е уникална експозиция не само за региона, но и в световен мащаб. Форумът събира на едно място представители на средното и висшето образование от цял свят и традиционно генерира актуална информация и публичност за всички участващи страни.

   Всяко издание на „Образование без граници“ има около 10 000 посетители, които търсят възможности в сферата на средното и висшето образование, езикови програми, летни училища, работа и пътуване зад граница, програми за обмен.

   Сред основните участници, които се очаква да привлекат вниманието, е известният като „люлка на китайската електронната промишленост“ – Университетът за електронни науки и технологии на Китай, както и образователните министерства на Руската федерация и Кипър, които ще предоставят отлични стипендиански възможности. На изложението участват много български училища и университети, което гарантира на всички млади хора огромен избор на неподозирани възможности за обучение и реализация в България или чужбина.

   Изложението започва на 11-ти март с официално откриване от 11.00 ч. и ще бъде отворено до неделя. Входът е свободен след предварителна регистрация на www.edu-fair.eu или на място в НДК!